SH-Teksor Oy

Käyntiosoite
Teollisuustie 17
04300 TUUSULA
Puhelin 09 27 47 810
Internetsivuthttp://www.teksor.fi
Sähköpostiinfo@sh-teksor.fi
Y-tunnus 0576045-5
Toimiala

Konepaja, metallin työstöä, alihankintakoneistuksia

Kuvaus

Olemme haponkestäviä kierreosia valmistava ja markkinoiva suomalainen yritys. Teemme myös haponkestävän teräksen ja muiden vaativien materiaalien työstöa ja sorvausta alihankintana.

Lisätietoa

Olemme vuonna 1969 konepajatoiminnan aloittanut koneistuspalveluja ja haponkestäviä putkenosia tuottava perheyritys, joka toimii Vantaalla omissa 1300 neliön tuotantotiloissaan. Liikevaihtomme on vuonna 2014 3 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärämme on 18 henkilöä.

Teksor Oy
Haponkestävän ja ruostumattoman teräksen työstöön erikoistunut konepaja, jonka vahvuutena on tehokas sarjatuotannon hallinta ja pitkälle viety automaatio. Perheyrityksenä meille on erityisen tärkeää avoimet ja luottamukselliset suhteet asiakkaisiimme ja tavarantoimittajiimme. Ne luovat edellytykset toimintamme jatkuvalle kehittämiselle vastaamaan yhä paremmin asiakkaidemme tarpeita sekä kilpailukykymme säilyttämiselle globaaleilla markkinoilla.

TOIMINTA-AJATUS
Tavoitteena on saavuttaa asiakkaittemme luottamus toimittamalla alihankintapalveluja ja haponkestäviä putkenosia, jotka
• ovat täysin asiakkaiden piirustuksien ja teknisten vaatimusten mukaisia
• täyttävät ostajan vaatimukset laadun, hinnan ja toimitusajan suhteen
• ovat käytössä olevien standardien ja lakisääteisten vaatimusten mukaisia
• saadaan aikaan taloudellisesti kannattavasti.

Pyrimme tekemään ostamisen asiakkaalle mahdollisimman helpoksi ja selväksi.

LAATU
Saavuttaaksemme päämäärämme olemme luoneet ISO 9001: 2008 mukaisen laatujärjestelmän. Johto ja henkilökunta ylläpitävät ja kehittävät laatujärjestelmäämme jatkuvasti ja se on Inspecta Oy:n sertifioima. Keskeisessä roolissa koko toiminnassamme on tuotannonohjausjärjestelmä, jonka avulla voimme valvoa tuotteen valmistumista materiaalitilauksesta toimitukseen.

Toinen keskeinen tekijä laaduntuottokyvyssä ja toimitusvarmuudessa on mielestämme ammattitaitoinen ja työssään viihtyvä henkilökunta. Olemmekin kiinnittäneet suurta huomiota henkilökuntamme koulutukseen ja työtilojemme turvallisuuteen. Haluamme huolehtia myös ympäristöstämme, kierrätämme koneistuksessa syntyvän metallilastun ja toimitamme käytetyt öljyt ja emulsiot asianmukaiseen jatkokäsittelyyn.

Seuraamme päämääriemme toteutumista toiminnan keskeisten tunnuslukujen avulla ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti saavuttaaksemme tavoitteemme.


Yhteyshenkilöt

Toimitusjohtaja
Harri Kaasinen
09 27478111 harri.kaasinen@sh-teksor.fi
Myyntijohtaja
Patrick Sederholm
050 400 2336 patrick.sederholm@sh-teksor.fi